• Krysta Paramythi

Vegan κρέμα φέτας από αμύγδαλα

Η πιο εύκολη και οικονομική συνταγή για να απολαύσετε ένα τυρένιο spread στο σπίτι!



Αυτό είναι το αγαπημένο μου βίγκαν κρεμώδες τυράκι ιδανικό για όλες τις συνταγές του καλοκαιριού! Ταιριάζει εξαιρετικά σε όλα τα πιάτα με λαχανικά όπως μπριάμ, γεμιστά, ντοματοσαλάτα, ψητά λαχανικά και χόρτα. Ακόμη όμως και ως ντιπ για ωμά στικ λαχανικών και κράκερ!


Χρειάζεται πολύ απλά υλικά και ένα δυνατό επεξεργαστή τροφίμων για να πετύχουμε την τέλεια υφή. Εάν ο επεξεργαστής δεν είναι και τόσο δυνατός μπορούμε να μουλιάσουμε τα αμύγδαλα για 8 ώρες.



Υλικά

-50ο γρ. αμύγδαλα χωρίς τη φλούδα -1 κούπα νερό -150 γρ. ελαιόλαδο

-150 γρ. χυμό λεμονιού

-1 κ.σ. αλάτι

-½ κ.γ. πιπέρι

Εκτέλεση


1.Μπλεντάρουμε όλα τα υλικά όση ώρα χρειάζεται ώστε να έχουμε μία σχεδόν λεία κρέμα. Σερβίρουμε αμέσως ή φυλάσσουμε στο ψυγείο για μία βδομάδα.

Φτιάξτε τη συνταγή και ανεβάστε φωτογραφία στο Facebook ή στο Instagram κάνοντας tag @veganhomegr και #veganhomegr για να μου πείτε πως σας φάνηκε κι εγώ θα την κάνω story!

566 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων