• Krysta Paramythi

Το wellington της τελευταίας στιγμής

Φτιάξτε τα πιο γρήγορα και εύκολα ατομικά wellington με τα μπιφτέκια της Fry's!

Για εσάς που δεν προλαβαίνετε ή δεν το’χετε και πολύ με τη μαγειρική αλλά θέλετε να φτιάξετε κάτι για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι αυτή είναι η συνταγή που ψάχνατε! Ατομικά wellington με μπιφτέκια της Fry’s με εντυπωσιακή γεύση και εμφάνιση! Δεν θα καταλάβει κανείς ότι πήραν ελάχιστο χρόνο και μόνο λίγα υλικά για να φτιαχτούν και εσείς θα έχετε ξεμπερδέψει γρήγορα ώστε να απολαύσετε τις γιορτές με τους αγαπημένους σας!

Συνδιάζονται φανταστικά με μία μεγάλη πράσινη σαλάτα και πατάτες φούρνου αλλά και με mashed potatoes & gravy. Η συνταγή φτιάχνει 4 μεγάλα ατομικά wellington. Πάμε να τα φτιάξουμε!


Υλικά

-2 πακέτα traditional Fry’s burger (8 μπιφτέκια)

-1 σφολιάτα 400 γρ.

-μία ντομάτα

-ένα κρεμμύδι

-4 κ.γ. μουστάρδα

-γάλα σόγιας


Εκτέλεση





1. Τηγανίζουμε τα μπιφτέκια σε λίγο ελαιόλαδο και τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

2. Κόβουμε τις ντομάτες και τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα τηγανίζουμε γυρνώντας από την άλλη πλευρά με προσοχή για να μην διαλυθούν.

3. Ανοίγουμε το φύλλο και το κόβουμε σε 4 ίσα κομμάτια.

4. Απλώνουμε ένα κ.γ. μουστάρδα σε κάθε κομμάτι σφολιάτας.

5. Βάζουμε ένα μπιφτέκι σε κάθε φύλλο σφολιάτας πάνω από τη μουστάρδα.

6. Πάνω από κάθε μπιφτέκι βάζουμε μία ροδέλα ντομάτα και μία κρεμμύδι.

7. Βάζουμε από πάνω το δεύτερο μπιφτέκι και ενώνουμε τα άκρα της σφολιάτας.

8. Γυρνάμε ανάποδα βάζοντας τις ΄ραφές΄από την κάτω πλευρά και βάζουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Επαναλαμβάνουμε με τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος έχουμε 4 wellington τα οποία χαράζουμε με ένα μαχαιρί αν θέλουμε.

9. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς Κελσίου για 40-50 λεπτά.


Fact

Τα Fry’s βραδεύτηκαν πέρυσι και φέτος στα Vegan Awards με το bronze και το gold και όποιος τα έχει δοκιμάσει καταλαβαίνει γιατί.


Αν τα φτιάξετε θα χαρώ πολύ αν μου αφήσετε ένα σχόλιο εδώ και αν τo ανεβάσετε στοFacebook ή στοInstagram κάνοντας tag @veganhomegr και#veganhomegr για να μου πείτε πως σας φάνηκε!

445 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων